Мектептік тамақтандыру » Страница 2 » ОШ №48 п. Ойтал
Жамбыл облысы әкімдігінің білім басқармасы
Меркі ауданының білім бөлімінің
"№48 жалпы орта білім беретін мектебі"
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі :
+7(7263) 24-36-67
Версия
для слабовидящих
Дұрыс тамақтануды насихаттау және тамақтану мәдениетін қалыптастыру туралы  ЖОСПАРЫ
12
сентябрь
2025
Дұрыс тамақтануды насихаттау және тамақтану мәдениетін қалыптастыру
                                                                                                                        №48 ЖОББМ бойынша «Дұрыс тамақтануды насихаттау және                    тамақтану мәдениетін қалыптастыру» тақырыбында өткізілетін                        онкүндіктің іс-шара жоспары № Іс- шаралар Өтілу уақыты Жауапты мамандар 1 Онкүндіктің бұйрығын шығарып, іс-шара  жоспарын құру 12.09.2025  Мектеп әкімшілігі  2 Іс-шараның ашылу салтанатын ұйымдастыру
Дұрыс тамақтануды насихаттау және тамақтану мәдениетін қалыптастыру туралы БҰЙРЫҚ
12
сентябрь
2025
Дұрыс тамақтануды насихаттау және тамақтану мәдениетін қалыптастыру
Жамбыл облысы әкімдігінің білім басқармасы   Меркі  ауданының   білім бөлімінің «№48 жалпы орта білім беретін мектебі» коммуналдық мемлекеттік мекемесі №____ бұйрық  Ойтал ауылы                                                                                                             12.09.2025 жыл «Дұрыс тамақтануды насихаттау және                                                                                                              тамақтану мәдениетін қалыптастыру»                   
Тамақтанудың сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі (бракераждық) комиссия жұмысының ұйымдастырылуы
05
сентябрь
2025
Тамақтанудың сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі (бракераждық)
№48 жалпы орта білім беретін мектебінде оқушылардың сапалы әрі қауіпсіз тамақтануын қамтамасыз ету мақсатында бракераждық комиссия құрылған. Комиссия құрамы мектеп директорының бұйрығымен бекітілген. Оның құрамына мектеп әкімшілігі, медицина қызметкері, ата-аналар комитетінің өкілдері және асхана меңгерушісі кіреді. Комиссияның негізгі міндеттері: Дайын тағамдардың сапасын күнделікті бақылау; Ас мәзірінің бекітілген рационға сәйкестігін тексеру; Тағамның дәмін, иісін, түсін, консистенциясын